Gazan lasten puolesta

Lähes 600 palestiinalaista on kuollut Israelin hallinnon pommitusten seurauksena. 75 prosenttia kuolleista on siviilejä, naisia, vanhuksia ja lapsia. Espanjalaisen El Mundo -lehden mukaan 121 lasta on kuollut ja 80 heistä on alle 12-vuotiaita.!

Länsi, niin kutsutut sivistysvaltiot ja EU etunenässä, katsovat sivusta ja tumput suorana siviilien teurastusta. Selitetään, että Israelilla on oikeus puolustaa kansaansa uhista. Jokainen järkevä isä ja äiti miettii päänsä puhki nyt, kuinka viaton lapsi voi uhkailla yhtä maailman aseistetuimmista valtioista. Lasten murhille ei löydy ymmärrystä.

Moni miettii nyt myös, mitä sitten voi tehdä lasten ja siviilien kansanmurhan pysäyttämiseksi. Mitä jos me vanhemmät jättäisimme nyt kauppojen hyllyjen israelilaiset tuotteet ostamatta. Niitä myydään suomalaisissa marketeissa.

Jos eivät valtiojohtajat halua toimia, me voimme vaikuttaa lompakolla, ja voimme osoittaa olevamme eri mieltä. Kansalaisten rauhallista eloa ei raketeilla, ilmaiskuilla ja sotilaallisilla voimilla rakenneta. Palestiinalaiset ja israelilaiset lapset ansaitsevat rauhallista arkea!

Tässä on (espanjankielinen) lista eri tuotteista. Mukana on myös kuvia:

http://boicotisrael.net/old/documentos/lista_productos_boicot.pdf

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s