Punaiseen Ristiin!

Tämä on hieno kirje. Ensimmäinen kiitoskirje, johon olen tutustunut, kun olen liittynyt johonkin järjestöön.

Tervetuloa jäseneksi!

Punaisen Ristin jäsenenä kosketat monen ihmisen elämää. Jäsenmaksusi mahdollistaa vapaaehtois- ja avustustyömme, ensiapukurssit, ystäväpalvelun ja paljon muuta hyvää. Jäsenmaksusi ansiosta kykenemme auttamaan kriisitilanteissa nopeasti ja tehokkaasti. Jäsenyys Punaisessa Ristissä kertoo sinusta paljon: Uskallat seisoa hyvän puolella, uskot myötätunnon, tekojen ja läsnäolon voimaan. Kiitos kun liityit Punaisen Ristin jäseneksi!

Thank you for being an FRC member!

Tämä kirje tuli heti, kun jäsenmaksu oli lähtenyt, mutta sitten sain myös sähköpostitse pidempi kirje, jossa käytännöllisiä ohjeita. Tekivät vaikutuksen. Hienoa!

”Saat jäsenkorttisi postissa noin kuukauden sisällä. Jäsenkortista löydät jäsennumerosi ja esittämällä korttisi voit hyödyntää jäsenetujasi, esimerkiksi vaihtuvia alennuksia verkkokaupastamme www.punaisenristinkauppa.fi tai 30 % alennuksen Otavamedian uusista lehtitilauksista. Tutustu jäsenetuihin.

Mikäli muutat, voit tehdä osoitteenmuutoksen kätevästi verkkosivuillamme. Jos haluat vaihtaa osastoa, ilmoitathan siitä meille sähköpostitse osoitteeseen jasenrekisteri@punainenristi.fi, sillä muuttaessasi osasto ei vaihdu automaattisesti.

Olet myös lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan omassa paikallisosastossasi. Tekemistä riittää kaikille ja jokainen teko on merkittävä. Lue lisää eri toimintamuodoista. Osastojen yhteystiedot löydät täältä

Liittyisit sinäkin. Aina voi jakaa muiden kanssa vaikkapa pientä iloa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s